Ігор Ткачук: відроджуємо Укрпошту на Донбасі!

Ігор Ткачук: відроджуємо Укрпошту на Донбасі!

Загрузка...

В.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук розпочав серію робочих поїздок з метою організації виробничих колективів на виконання завдань реформування поштового зв’язку. Основним пріоритетом керівник підприємства сьогодні ставить – проведення реформ у галузі поштового зв’язку.

 

Першими, які потребують уваги та негайної підтримки з боку керівництва, стали Харківська, Донецька та Луганська філії.

 

18 березня Ігор Ткачук прибув з візитом до Харкова аби підбити підсумки роботи Харківської дирекції Укрпошти та поставити основні завдання перед колективом для виконання у 2015 році .

 

«Сьогодні гостро постає проблема безпеки на сході України. Це означає, що ми маємо оперативно реагувати на зміну обстановки, посилити взаємодію між структурними підрозділами підприємства, забезпечити ефективну та безпечну логістику та не боятися брати на себе відповідальність практично на всіх рівнях. Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку має посідати перше місце по якості надання послуг в будь-яких умовах», – зазначив Ігор Ткачук.

 

Підсумовуючи, в.о.генерального директора Укрпошти закликав усіх членів колективу Харківської дирекції до плідного конструктивного обговорення накопичених питань, пов’язаних з роботою підприємства та виразив впевненість, що і в подальшому, завдяки таким зустрічам, опрацьовуватимуться ефективні рішення щодо поточних та перспективних планів дій.

Джерело: http://ukrposhta.ua/igor-tkachuk-vidrodzhuyemo-ukrposhtu-na-donbasi