Допомога Вовкам!

Допомога Вовкам!

Загрузка...

Допомога на передову: волонтери надали техніку та медицину батальйону “Вовки Да Вінчі”

Команда громадської організації “Вільні та вірні” передали допомогу підрозділу “Да Вінчі”, забезпечивши їх необхідним обладнанням для виконання бойових завдань. Зокрема, волонтери надали бійцям пікап, багі, приціли, дрони “Мавік”, медичне обладнання та генератор.


Ця підтримка сприятиме підвищенню мобільності та ефективності підрозділу “Да Вінчі”, а також забезпечить необхідний рівень безпеки для військових. Отримане обладнання допоможе їм виконувати свої завдання на передовій більш впевнено та ефективно.

«Підтримка наших захисників у цей важкий час є не просто важливою, а життєво необхідною. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити захисників всім необхідним для їхньої ефективності на передовій. Кожен переданий пікап, кожен дрон — це наш внесок у знищення ворога. Ми віримо в наших бійців і будемо підтримувати їх до перемоги,” — наголосив голова ГО “Вільні та вірні” Віталій Герсак.

ГО “Вільні та вірні” продовжують активно підтримувати наших захисників, надаючи їм всебічну допомогу для зміцнення обороноздатності України. Як повідомлялося раніше, волонтери вже неодноразово надавали гуманітарну допомогу ветеранам, вимушено переміщеним особам та мешканцям прифронтових регіонів.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO