Де можна знайти ІПН?

Де можна знайти ІПН?

Загрузка...

YouControl підкреслює важливість перевірки контрагентів. Співпраця з ненадійними суб’єктами може зашкодити не лише одній угоді, але й вашої репутації, на яку ви працювали довгі роки. Тому YouControl створює інструменти для оперативних та швидких досліджень в сфері бізнесу. Перевірка за ідентифікаційним номером платника податків — один з ефективних методів.

Чому саме ІПН? Система YouControl також пропонує пошук за назвою, прізвищем керівника, адресою реєстрації та іншими параметрами. Ви можете користуватися будь-яким методом, що зручний для вас, але варто пам’ятати, що назви компаній можуть співпадати, адреси також, не кажучи вже про засновників та керівників. Тільки ІПН призначається лише один раз і не підлягає зміні. Більше інформації на тему доступне за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/perevirity-pidpryemstvo-za-ipn-nadiyniy-sposib/.

Як перевірити підприємство за ІПН?

Дізнатися ідентифікаційний номер платника податків або код ЄДРПОУ можна з офіційних документів компанії, які будь-який представник чи бухгалтер надасть за вашим запитом.

Припустимо, ви плануєте розпочати співпрацю з фірмою, яка спеціалізується на продажі взуття, і маєте намір поставити їй певну партію товару. Введіть податковий ідентифікаційний номер в поле пошуку на головній сторінці платформи YouСontrol. Система миттєво відобразить досьє компанії (адже цей номер є унікальним, тому в пошуку не виникне жодних суперечностей). На першій вкладці «Досьє» ви побачите актуальний статус юридичної особи або фізичної особи-підприємця. Якщо ви побачите, що статус значиться як «Припинено», то зрозуміло, що цієї компанії вже не існує, її реєстрація була припинена. У випадку, якщо компанія або фізична особа-підприємець не знаходиться на етапі ліквідації, ви побачите таке сповіщення: «Не прибуває в процесі припинення». Додатково зверніть увагу на зазначений вид діяльності підприємства — чи відповідає він цілям вашої угоди?

Перевірка податкового боргу за ІПН

Інформація про взаємодію підприємства з Податковою службою міститься в розділі «Податкова». На основі цієї інформації можна зробити висновок про ступінь дисциплінованості управління бізнесом. Підприємець, який не дотримується своїх фінансових зобов’язань, може стати причиною негараздів і для вас.

Як ще можна проаналізувати інформацію про податковий борг? Велика сума боргу може свідчити про серйозні фінансові труднощі. Існує ризик, що ваші передоплати будуть витрачені на покриття податкових зобов’язань, а не на виробництво продукції для вас.

Малий обсяг податкового боргу або несвоєчасне подання фінансових звітів можуть свідчити про непрофесійний підхід бухгалтера або, можливо, його відсутність. У таких випадках співпраця з таким контрагентом може бути пов’язана з ризиком для вас, проте слід пам’ятати, що перевірка всієї документації щодо цього партнера вимагає особливої уваги.

Отже, ви можете провести аналіз будь-якої компанії за її ідентифікаційним номером платника податків або кодом ЄДРПОУ в системі YouControl та відразу отримати інформацію про податковий борг і своєчасність подання фінансової звітності.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO