«Дякую солдате!» – Українці розпочали у соцмережі акцію (дуже проникливе відео). Поширюйте...

«Дякую солдате!» – Українці розпочали у соцмережі акцію (дуже проникливе відео). Поширюйте це Друзі! Героям Слава!

Загрузка...

Користувачі соцмережі «Facebook» розпочали надзвичайно проникливий, патріотичний та щирий флешмоб для підтримки українських військових, захисників мирного життя Батьківщини.

Всі охочі приєднатися до подяки використовують хештег #дякуюсолдате, повідомляє Politinfo

Акцію розпочали жителі Києва, що зафільмували, якої думки звичайні перехожі про тих, хто захищає цей світ від ворожої артилерії.

«Подякувати військових захотіло так багато людей, що ми не знали, як усіх їх вмістити в один ролик. Пара з Луганську, яка втекла від «руського міру», зі сльозами на очах говорила і говорила про те, наскільки важливий для них подвиг ЗСУ. Дівчина з Маріуполя, що дякує батальйону «Азов». Волонтер з Харкова. Україномовні, російськомовні, діти, батьки, пенсіонери, підлітки, адвокати, майстри тату, менеджери, скейтери, жінки, чоловіки», – розповів автор відео та флешмобу.

До флешмобу вже приєдналися в Міністерстві оборони та поширили відео, де прості громадяни України дякують воїнам за те, що ті «захищають наші міста від війни».

Волонтерська хвиля

 

Редакція Politinfo приєднується до поширення відео і привітання бійцям!

Слава Україні! Героям Слава!

Світла пам’ять загиблив воїнам!

 Слава воїнам АТО! 

 

Читайте по тематиці : “Ви думаєте війна десь далеко?”: Для ЄС зняли ролик про конфлікт в Україні (відео)….поширюйте це Друзі. Врятуємо світ разом!

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!