ЩОДО ТРАГЕДІЇ В КНЯЖИЧАХ ПІД БРОВАРАМИ….Всі диванні експерти – кончені придурки.

ЩОДО ТРАГЕДІЇ В КНЯЖИЧАХ ПІД БРОВАРАМИ….Всі диванні експерти – кончені придурки.

Загрузка...

Як офіцер, який свого часу брав участь у плануванні та проведенні подібних операцій, спробую дуже толерантно і коректно дещо пояснити.

1. Всі диванні експерти, які, не маючі ніякої інформації про те що сталося і які вже висновки свої дебільні виклали на публіку – кончені придурки. Вони, як той Шустер, голосуванням в соцмережах, якимось дивним чином визначили навіть не те, що сталося, а вже й винних призначили. Тому я стверджую – вони КОНЧЕНІ ПРИДУРКИ.

2. Зазвичай при проведенні подібних операцій навіть в межах оперативних підрозділів що задіяні, співробітники не знають, що планують їх колеги. Максимум – ще 1-3 людини з керівництва управління чи департаменту обізнані, але не в деталях. Це так було і завжди так буде. Навіть не хочу пояснювати – чому.

3. Мені відомо, що станом на 23:00 слідчо-оперативні групи досі працють і відновлють картину трагедії. Разом з тим, ще є деякі ключові моменти, які навіть зараз не дають чіткого розуміння ситуації, що призвела до трагедії. Тобто в загальних рисах все ясно, а на рівні дрібниць – є деякі моменти, що потребують уточнення.

4. В рамках справи, що розслідується, досі опитуються десятки людей. Їх покази фіксуються. Наступний етап – обробка показів, отримання результатів експертиз та кінцеві висновки слідства. Але для цього потрібен час. Справа дійсно дуже важка й нетипова.

5. Зараз полізе в інформпростір різна сволота, яка не має жодного відношення до роботи МВС України і навіть робила свого часу все для того, щоб саботувати і заважати його становленню. Так от, та сволота, що кіна надивилися про роботу поліції, зараз буде щось розказувати про чиюсь вину та про те, що слід зробити. Гоніть їх нах.

6. Деякі розумники вимагають повернути назад “фахівців”. Начебто трагедія сталася тому, що ці “фахівці” не пройшли атестацію. Прохання: гоніть нах тих, хто таке говорить. Ми всі дуже гарно пам”ятаємо про цих “фахівців”, що зрадили Батьківщину і зараз знаходяться в окупованих Криму, Донецьку та Луганську.

А ще дуже багато їх поховалось між нами й вичікують “свого часу”. Це про них мабуть Москаль казав? Так от, нам не ментура чи мусарня потрібні, а нова поліція. І це принципово.

—- Національна поліція України, як і наша Армія – народжуються. Народжуються у муках та крові. Нажаль, інакше не буває. Всі військові знають про “дружній вогонь” завдяки якому 2014 гинуло багато наших захисників. Так, таке було тоді масово. Воно й зараз іноді трапляється, але Армія знайшла, як побороти це явище. Сьогодні національна поліція усвідомила, що на внутрішньому фронті боротьби зі злочинністю також буває “дружній вогонь”, який забирає життя наших захисників. Впевнений, що поліція, як і Армія свого часу, знайде, як унеможливити в майбутньому такі трагічні прецеденти.

МОЯ ПОРАДА: НЕ РОБІТЬ ВИСНОВКІВ З ТОГО, ЩО ПОБАЧИТЕ ДО ОПРИЛЮДНЕННЯ ОФІЦІЙНОЇ ВЕРСІЇ. ПОЧЕКАЙТЕ ДЕНЬ-ДВА. ЩОБ ПОТІМ НЕ бУЛО СОРОМНО ЗА СВІЙ СРАЧ.ХЛОПЦЯМ, ЩО ЗАГИНУЛИ, ХАЙ ЗЕМЛЯ БУДЕ ПУХОМ І НАЙ ПОТРАПЛЯТЬ ВОНИ ДО РАЮ. ВІРЮ, ЩО НАВІТЬ ЗА ТАКИХ ОБСТАВИН ЇХ ЗАГИБЕЛІ, ЇХ СМЕРТІ БУЛИ НЕ ДАРМА.

 

Roman Zaitsev ·

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO