ЦВК запускає новий цікавий проєкт: Іван Франко та Авраам Лінкольн – у...

ЦВК запускає новий цікавий проєкт: Іван Франко та Авраам Лінкольн – у чаті про вибори!

Загрузка...

Сьогодні, 21 вересня, запускається просвітницька платформа https://cvkpro.com/, де кожен виборець зможе перевірити та поглибити свої знання про вибори.

Без нудних пояснень та зайвих слів.

ПРОсто.

Доступно.

ПРО людей та права.

Навчання відбувається у формі інтерактивних діалогів з відомими історичними персонажами та супроводжується короткими відеороликами. Вже сьогодні на платформі стане доступним перший ознайомчий онлайн-курс «ПРОсто про вибори». Пройшовши його, учасники навчання зможуть дізнатися, навіщо потрібні вибори, які є їх види та як відбуваються вибори у різних країнах світу.

«ЦВК: просвіта» – на сьогодні це єдиний освітній портал про вибори простою мовою. Над проєктом працювали понад 30 фахівців. Студія онлайн-освіти EdEra та креативна лабораторія Platforma розробляли концепцію та онлайн-курси. EdEra, зокрема, – навчальну платформу і сайт. Креативна агенція BigBangers створювала візуальну частину проєкту та комунікаційну стратегію. А освітні відеоролики озвучили ведучі Українського радіо. Навчальні матеріали підготувала команда експертів. Проєкт розроблявся і впроваджувався за фінансової підтримки та координації Ради Європи.

«Вперше за історію існування Центральної виборчої комісії започатковується проєкт такого формату, де ПРОстою мовою роз’яснюється цінність вибору. Наша мета полягає у тому, щоб людина, яка йде на вибори, розуміла важливість свого голосу. Кожен вибір – важливий», – наголосив член ЦВК Андрій Гевко, який координує питання щодо організації підготовки та забезпечення реалізації заходів з підвищення правосвідомості, правової культури та відповідальності виборців.

«ЦВК: просвіта» розроблено на запит ЦВК за підтримки проєкту Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики в Україні».

cvk.gov.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO