Байден виступив за посилення східного флангу НАТО

Байден виступив за посилення східного флангу НАТО

U.S. President Joe Biden speaks about his administration's plans to strengthen American manufacturing during a brief appearance in the South Court Auditorium at the White House in Washington, U.S., January 25, 2021. REUTERS/Kevin Lamarque
Загрузка...

Президент США Джо Байден під час участі в саміті «Бухарестської дев’ятки» підкреслив необхідність посилити спроможності країн східного флангу НАТО у сфері оборони та стримування зовнішніх загроз.

Про це повідомили за результатами онлайн-виступу Джо Байдена в понеділок у Білому домі, передає Укрінформ.

«Президент Байден висловив свою підтримку посиленню позицій НАТО щодо оборони та стримування (зовнішніх загроз – ред.), а також важливості, щоби союзники підвищували рівень стійкості до зловмисних економічних та політичних дій з боку стратегічних противників», – зауважується в повідомленні.

Крім того, глава Білого дому підкреслив прагнення до більш тісної співпраці з дев’ятьма країнами-членами Альянсу в Центральній Європі, а також у Балтійському й Чорноморському регіонах по всіх викликах, у тому числі, глобальній безпеці здоров’я, зміні клімату, енергетичній безпеці та відновлення глобальної економіки.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3242879-bajden-vistupiv-za-posilenna-shidnogo-flangu-nato.html

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO