Депутат від “ВОЛІ-РНС” посприяв поновленню роботи поліцейського відділку в Новому Роздолі

Депутат від “ВОЛІ-РНС” посприяв поновленню роботи поліцейського відділку в Новому Роздолі

Загрузка...

Завдяки зусиллям народного обранця від “Волі-Руху Нових Сил” Дерев’янка Юрія відділення Нацполіції поновили у місті Новий Розділ, що у Львівській області.

Діяльність відділу поліції було відновлено двадцятого квітня.“Зменшувати кількість персоналу – було помилковим рішенням”, – каже Микола Ратич, координатор осередку “ВОЛІ-РНС” в Новому Роздолі.За його словами, на 2 міста було тільки дві поліцейські машини.“Як тільки починала спрацьовувати сигналізація,правоохоронців викликали на затримання злодіїв, а машина не могла приїхати, бо була десь в селі на виїзді. Внаслідок цього жителі міста побоювалися виходити ввечері на вулицю”,- розповідає Ратич.

Читайте також: http://politinfo.com.ua/analytyka/7845-degeneraty-i-medijni-personazhi-abo-chomu-vzhe-try-tyzhni-v-ukrayini-problemy-z-e-deklaruvannyam.html

Завдяки тому, що депутати області активно надсилали запити,а нардеп Юрій Дерев’янко подав звернення міністру МВС А.Авакову, у місті нарешті з’явилася поліція. Відтепер на двадцять дев’ять тисяч мешканців у Новому Роздолі свої обов’язки виконуватимуть чотири десятки копів і буде 5 патрульних автівок.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO