НАБУ&ЛЯШКО

НАБУ&ЛЯШКО

Загрузка...

НАБУ вражає кожного тижня своїми кримінальними відкриттями.

Та на жаль, за все те, за що береться НАБУ та САП, щодо відкриття кримінальних справ проти високопосадовців та народних депутатів України – є провальним.Наразі, маємо наступну інформацію на цьому тижні, щодо справи Олега Ляшка і якщо – це є не черговим ігрищем в політику, то я повністю підтримую.

Чесно кажучи, на моє глибоке переконання Олега Ляшка, вже давно потрібно і варто перевірити.

Виглядає досить дивно, коли людина за все своє життя, жодним боком не стояв біля витоків бізнесу, а таке враження, що він – найкрутіший український олігарх.Ви тільки уявіть собі, що за 2016-й рік він та його цивільна дружина придбали елітної нерухомості на близько 20 млн грн.Сам лідер радикалів їздить на броньованому Cadillac Escaladе 2011 року випуску, який відсутній в декларації нардепа.

За документами, авто, яке партія орендує у радника Ляшка, оплачується з державних коштів.Розумію, що він все це буде спростовувати, тягати за собою усю свою політичну партію, гавкати з екранів телевізорів, який він білий та пухнастий.

Його логіка базується на тому, що НАБУ почало кримінальне розслідування саме на замовлення Адміністрації президента та особисто Петра Порошенка. Бо саме він, повсюди виявляє скотиняк й злодюг у владі, зокрема, – президента, прем’єр-міністра, народних депутатів України геть усіх, окрім себе єдиного, тому, на його переконання, що таким чином, йому мстять.

Але ж є народ, який вже давно розібрався, хто такий Ляшко, навіть без допомоги НАБУ.

Можливо з часом цей поц, який прикриваючись народною довірою, відповість за все те нечесне багатство, ціною – бідного пенсіонера, простої вчительки, хлібороба, селянина, доярки й т.д., коштом яких він так збагатів.

ELENA BRONITSKAYA


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO