«Репід Трайдент-2020»: безпека учасників навчань у пріоритеті!

«Репід Трайдент-2020»: безпека учасників навчань у пріоритеті!

Загрузка...

На Львівщині триває завершальна фаза підготовки до проведення українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2020».

Сьогодні, напередодні офіційного відкриття маневрів, з учасниками провели заняття із дотримання заходів безпеки. Комплекс інструктажів та практичних демонстрацій покликаний для того, аби представники іноземних військових контингентів, що прибули для участі у цьогорічному навчанні, ознайомились зі специфікою роботи та тактико-технічними характеристиками озброєння, техніки, засобів зв’язку та імітації, які їм доведеться використовувати під час проведення всіх етапів навчання. Крім того, учасники польової фази навчання отримали у користування комплекси MILES для штатного стрілецького озброєння.

Особливу увагу було приділено інструктажу із дотримання вимог щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції, надання першої домедичної допомоги тощо.

Нагадаємо, що офіційна церемонія відкриття навчання «Репід Трайдент-2020» відбудеться завтра, 17 вересня, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Львівщині.


armyinform.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO