В Україні відбувається переворот – Федина

В Україні відбувається переворот – Федина

Загрузка...

Президент РФ Володимир Путін намагається дискредитувати українців, дискредитувати українську боротьбу, знищити віру в те, що право і справедливість може перемагати, десакралізувати, деморалізувати, дискредитувати армію і всіх захисників.

Про це під час брифінгу заявила народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина. Трансляцію вів “Прямий”.

“По суті, 20 числа, в річницю обстрілів на Майдані нам анонсували репресії проти майданівців. Я вважаю, що в державі відбувається переворот. Переворот в плані того, що Путін намагається дискредитувати українців, дискредитувати нашу боротьбу, знищити нашу віру в те, що право і справедливість може перемагати, десакралізувати, деморалізувати, дискредитувати армію і всіх захисників. І сьогодні наше завдання, якщо ми хочемо зберегти свою українську державу, сьогодні мають говорити військові й констатувати те, що відбувається на передовій.

Сьогодні мають говорити юристи тому, що те, що відбувається в нашій державі, особливо з політичними репресіями, переслідуваннями ветеранів, волонтерів, військовослужбовців, журналістів – це немає нічого спільного з юридичною правовою площиною. Мають сьогодні говорити журналісти, тому що кожному свідомому журналісту так само хочуть закрити рота, погрожуючи законопроєктом про дезінформацію, яким пропонується на 15 років садити журналістів, чия позиція не сходиться з позицією влади. Сьогодні усі люди, яким не байдуже те, що є в Україні, маємо боротись і бути єдиними, триматися разом і казати правду”, – заявила Федина.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO