Генерал Кривонос розповів про ракетний щит України проти загроз у Чорному морі

Генерал Кривонос розповів про ракетний щит України проти загроз у Чорному морі

Загрузка...

Не легко приймати рішення державного стратегічного значення, але тільки з сильнім рахуються, до сильного прислухаються, сильного поважають і не зазіхають на територію сильних Держав.

У України є всі шанси бути сильним гравцем в Європі, світі та забезпечити мир та спокій своїх громадян. Про ракетний щит України проти загроз у Чорному морі. Співпрацю з стратегічними партнерами, одна з моїх думок, яка потребує обговорення та державного полічного рішення.

Про ракетний щит України проти загроз у Чорному морі та співпрацю зі стратегічними партнерами.

Не легко приймати рішення державного стратегічного значення, але тільки з сильнім рахуються, до сильного прислухаються, сильного поважають і не зазіхають на територію сильних Держав.У України є всі шанси бути сильним гравцем в Європі, світі та забезпечити мир та спокій своїх громадян.Про ракетний щит України проти загроз у Чорному морі. Співпрацю з стратегічними партнерами, одна з моїх думок, яка потребує обговорення та державного полічного рішення.

Gepostet von Kryvonos Serhii am Freitag, 24. Januar 2020

Сергій Кривонос


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO