Терористи захопили групу українських військових на Донбасі

Терористи захопили групу українських військових на Донбасі

Загрузка...

Терористичні формування Російської Федерації захопили групу з 8 українських військових у зоні Операції Об’єднаних сил на Донбасі.

Вони пересувались на вантажівці й біля Новотроїцького відхилились від маршруту, потрапивши на тимчасово-окуповану територію. Там військовослужбовців ЗСУ і викрали терористи, повідомили у штабі ООС.

«Повідомляємо, що, за попередньою інформацією, сьогодні зранку вісім військовослужбовців Збройних Сил України зі складу Об’єднаних сил, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту НОВОТРОЇЦЬКЕ, відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово-окуповану територію, де були затримані бойовиками збройних формувань Російської Федераці.»

— Операція Об’єднаних Сил

Наразі командування намагається визначити їх місце перебування та вжити заходів для повернення. Військова прокуратура внесла дані до ЄДР досудових розслідувань, ведуться слідчі дії.

Раніше у Донецькій області терористи захопили в полон держслужбовця управління юстиції, який приїхав провідати хворих родичів в окупованій Макіївці. Проросійський блогер опублікував знімки зруйнованого терористами селища під Дебальцеве на Донбасі.

ua.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO