Олекскандр Сугоняко: Негода не завадила нам боротися за свої права!

Олекскандр Сугоняко: Негода не завадила нам боротися за свої права!

Загрузка...

1 Травня – це день, коли в сотнях країн світу мільйони людей праці виходять на урочисті мітинги, марші, протестні акції, щоб нагадати владі про свої права – право на гідну працю, гідну зарплату, гідні соціальні стандарти. Це світова традиція, яку підтримують багато країн Європи, коли представники профспілок, Соціал-демократичних партій заявляють про свої конституційні права на 8-годинний робочий день, на гідні умови праці і на, відповідно, гідну оцінку їх праці.

Соціал-демократична партія України, профспілки оновили цю європейську і світову традицію на теренах України. Сьогодні ми в черговий раз нагадали владі, що головним джерелом влади, головним рушієм перетворень в країні, головним захисником країни є саме народ, люди праці – працівники підприємств, медики, аграрії, освітяни, правоохоронці, військові, ветерани праці, тобто ті, хто створюють ВВП, вирощують хліб, вчать і лікують, захищають країну, ті, хто щоденно своєю працею відновлюють і відроджують країну, саме вони є основою будь-якої світової цивілізованої демократичної держави.

Сьогодні на Сумщині Соціал-демократична партія, профспілки та ветеранські організації сподіваються, що новий президент держави і майбутня оновлена влада – від парламенту до місяцевих рад, яка вже буде переобрана в цьому році, нарешті усвідомлять, що головним носієм влади є саме народ, люди праці, які потребують захисту конституційних прав на гідні і безпечні умови праці, на гідну оплату праці, а ветерани праці, які все життя віддали нашій країні – гідних пенсій і соціального захисту.

Приємно, що незважаючи на негоду, сотні сумчан вийшли на цей захід, щоб ще раз нагадати владі, що саме люди праці роблять країну ефективною, демократичною, розвинутою, в якій є перспектива для майбутніх поколінь.

Наша спільна боротьба соціал-демократів, профспілок, громадянського суспільства приносить перші перемоги, як це було в місті Шостка, коли через чисельні спільні акції ми спромоглися добитися погашення заборгованості по зарплаті перед працівниками державного казенного оборонного підприємства «Зірка». Сподіваюся, спільно ми доб’ємося нормальної, стабільної роботи цього підприємства, збереження робочих місць.

Дуже дякую всім, хто долучився до цієї історичної традиції!

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, на улице
На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и борода
На данном изображении может находиться: 9 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице
На данном изображении может находиться: 8 человек, люди стоят, обувь, борода и на улице
На данном изображении может находиться: 3 человека, небо, толпа, облако и на улице
На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, на улице
На данном изображении может находиться: 5 человек, на улице
На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят
На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается, стоит
На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит

Gepostet von Олександр Сугоняко am Mittwoch, 1. Mai 2019

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO