Ми на порозі великого “шухеру”

Ми на порозі великого “шухеру”

Загрузка...

Нарешті, можу скласти свій пазл. Раніше я декому розповідав свій погляд на ситуацію. Але тепер все складається дуже цікаво.

У 2017 році ЮВТ робить обмовку з приводу виборів президента, розповідаючи, що об’єднаний олігархат готує свого кандидата, який цитую “поняття зеленого не має а ні в економіці, а ні в політиці”. Тоді ведуча подумала і озвучила прізвище Вакарчука. Хоча в той же час, трохи згодом поступає інформація, що Святослав вчиться у якомусь виші у Лондоні.

3 роки назад на екрані 1+1 з’явився телесеріал “Слуга народу”. У ролі президента ВОЗ. Все легко і чудово, смішки смішками, але тоді перші думки про Президента Зеленського промайнули у кожного третього глядача. В той же час ефір плюсів починає цілковито і повністю заповнюватися обличчям майбутнього гаранта – Вечірній квартал, Вечірній Київ, Ліга сміху і т.д. 100% ротація серіалів, розважальних передач та фільмів з ВОЗом.

В цей період всі новини на усіх олігархічних каналах транслюють хоча б один сюжет про “косяки” влади на різних рівнях.

Добробати блокують залізничні сполучення під егідою “зупинити торгівлю з окупантами”. Сьома Семенчкнко і Ко активно виступають із заявами, що влада наживається.

Так звані добробати Донбас, Азов, Дніпро 1 і 2 були створені ІВКоломою, і суперечливою думати, що вони мали ціль зберегти Дніпропетровську область. Насамперед, офіс Приватгрупи знаходився у Дніпрі, тому скоріше був банальний захист своїх активів, а не населення, як багато хто досі вважає.

Розкрадання Приват Банку у 5.5 млрд зелених підтверджено аудитом Kroll, але враховуючи, що цей банк зайняв майже всю нішу бюджетників і не тільки, закриття його “поклало” б всю банківську систему. У той же час активно капіталізують державний Ощад, як альтернативу відомого банку.

Повернення Укрнафти у державу став остаточним ляпасом Коломойському, який із своїм партнером Боголюбовим швидкоруч покидають кордони України.

Фірташ під санкціями у Австрії, яку покидати не збирається через тиск ФБР, яке намагається отримати екстрадицію для суду.
У 2014 ПОП разом з Кличком літали до нього – домовлятися. Бо не секрет партія УДАР і боксер лобіювали інтереси Фірташа. Тоді, як виявилося, президентство в обмін на контроль Києва.

Пінчук “найінтелегентніший” з усіх, тихенько зайняв позицію вичікування до кінця 2018 та початку 2019.

Розкачування населення невдоволенням влади досягає апогею в кінці 18го, коли лиса балакуча голова, що займалася пів життя шахрайством, записує змонтовано та зрежисоване інтерв’ю із Зеленським. Активно поширюжться в мережі і ось вуаля, молодь ютуба та інстаграма “хавають” нового кандидата, ще до його офіційної заяви.

Паралельно за ці роки активності наберають блогери такі як Наумич, Дубінський, що шатають у своїх зверненнях бляхерів, кабмін, дороги, ціни, а згодом і самого ПАП.

31 грудня в ефірі плюсів замість привітання Президента на екрані голос хриплого коали, що повідомляє про своє балотування. І, еврика, під шампанське та бутерброд з червоною ікрою, “зубожілий” народ попадає на гачок нового обличчя.

Наступні 3 місяці відверто по всім каналам починається чорнуха в сторону Пороха та його оточення, фієрія – розслідування Бігуса по Оборонпром. (До речі інформацію якому злити міг сам Матіос, щоб залишитися при посаді наступні 5 років – чувак непогано збагатився).
Вся кампанія Зеленого будується на відеозвернення та маніпулятивними бордами з “кінцем епохи бідності”, “ні обіцянок, ні пробачень”, “весна – будемо сажати”. Жодних програм, жодних реальних дій.

Перед 1-м туром куратори блазня роблять фатальну помилку, випускають на ефір до Мазур, де кандидат ні бе, ні ме. Після чого тактично ховають його від журналістів та людей. З екранів ТВ та соц.мереж транслюють лише гарно зрежисовані відео, де українська мова без проблем, де речення чіткі та вигляд впевненого чоловіка. Рейтинг врятовано, 2й тур виграно.

Пінчук влаштовує зустрічі з впливовими дядьками Європи , презентує хлопця.

Дебати шоу, яке показує дуже “демократичні вибори” для всіх.
Беззаперечну перемогу святкує штаб.

І ось, поїздка в Туреччину, простого “парня з народу” в оточенні чималої охорони, наданої ІВК по “контрактіку”. ВОЗ втомлений, треба відпочити, всі 73% підтримують свого кандидата, бо йому ай скільки ще працювати на благо – “знизити тарифи, побудувати дороги, подолати корупцію і загалом перезавантажити систему”. Але ж ніфіга. Розумков дав чітке поняття, що то не функція Президента, та зробив месседж майбутнім виборам у Раду, мов “хлопці та дівчата все буде, але треба в раду партію нашу”.

Бо зараз це єдиний важіль у нашій державі не пустити все коту під сраку.Так от з турками, веселками, відпочинком. По дивному збігу обставин святкувати Пасху разом з Зеленським вирішило багато іншої еліти нашої держави – Медведчук, представники Фірташа та Ахмєтова, Боголюбов, Коломойський та деякі риги.Здається мені, шо нас вже розпиляли. Що кому і як, та хто з ким та над ким. А хлопчику просто дали певні інструкції (сценарій), який треба вивчити та впевнено донести люду, чому нові обличчя це всі тіж старі, тільки з ботексом.

Росія активно кошмарить схід та шатає Україну.

Так от відчуття у мене кепське, що ми на порозі великого шухеру.
Хто посилив текст, дякую за увагу.

УНС


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO