Зеленський завів акаунт президента в Twitter і підписався на Кремль і Медведєва

Зеленський завів акаунт президента в Twitter і підписався на Кремль і Медведєва

Загрузка...

Експерт розкритикувала дії новообраного президента у соцмережах

Володимир Зеленський, який лідирує на виборах президента за результатами підрахунку понад 99% протоколів, завів офіційний акаунт президента України в Twitter і підписався на акаунти Кремля і прем’єра РФ Дмитра Медведєва.

Про це повідомила соціолог і дослідниця медіа Марія Гачок в Facebook. Вона ж зробила скріншоти перших твітів Заленського.

«Ви ж знаєте, я обожнюю Twitter, тому це окрема історія як там велася кампанія Зеленського, була тільки команда Зеленського і більше нікого, тому що вони зробили ставку на Фейсбук і Інстаграм. Але наш майбутній президент завів сьогодні свій акаунт в Twitter і зробив перший твіт після обіду. Фото не горять. Перший твіт почався з російської мови. Втім, як на мене все набагато гірше, ніж ми могли уявити в кошмарному кошмарі публічної дипломатії України за часів війни і конфлікту з Росією: Володимир Олександрович підписався на Медведєва і офіціальний акаунт Кремля», – написала вона.

Зеленський завів акаунт президента в Twitter і підписався на Кремль і Медведєва

Гачок зазначила, що українські дипломати поклали роки на побудову іміджу України у вимірі цифровий дипломатії.

«Я думала, що там хоч найуспішніший політтехнолог України і кращий СММник країни мають достатню клепку в голові, щоб не налажати на такому очевидному, але немає. Ну не знаєте, запитайте. Є ціла дипломатична академія МЗС, купа українських і міжнародних дипломатів, ну подивіться як це робить Порошенко хоча б, щоб банально зрозуміти які можуть бути фотки на кавер. Наші українські дипломати поклали роки на побудову іміджу України у вимірі цифрової дипломатії, Дмитро Кулеба не дасть збрехати. Все в Твіттері на відстані твіту один від одного, і знаємо одне одного роками», – підкреслила вона.

glavcom.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO