Він прийшов вбивати українців. Російські найманці записують відео своїх кривавих злочинів, а...

Він прийшов вбивати українців. Російські найманці записують відео своїх кривавих злочинів, а потім відкрито розповідають про те, звідки вони і що саме роблять на Донбасі

Загрузка...

На кадрах нижче – бойовик із позивним Горинич із Хабаровського краю, який готується до чергового обстрілу позицій ЗСУ і відкриває трасера російського виробництва. До 2009-го він служив в армії РФ, а потім, за його ж словами, був звідти звільнений.

«Раз мы не нужны в России, то здесь хоть нужны, надеюсь», – каже бойовик.

Найманець без честі і совісті прийшов в Україну вбивати й сподівається, що потрібен тут комусь. Чи є кінець у цинізму бойовиків? Мабуть, немає. А от війна повинна якнайшвидше закінчитися. І закінчитися нашою перемогою!

Допомогти звільнити Донбас від окупантів, щоб не було більше ані подібних відео, ані втрат з нашого боку, ані сліз мирного населення, – наша спільна справа і мета. Допомогти прискорити перемогу кожен може тут: https://goo.gl/FypCi5

Найманець з РФ відкрито розповідає про свої злочини

Він прийшов вбивати українців. Російські найманці записують відео своїх кривавих злочинів, а потім відкрито розповідають про те, звідки вони і що саме роблять на Донбасі. На кадрах нижче – бойовик із позивним Горинич із Хабаровського краю, який готується до чергового обстрілу позицій ЗСУ і відкриває трасера російського виробництва. До 2009-го він служив в армії РФ, а потім, за його ж словами, був звідти звільнений. «Раз мы не нужны в России, то здесь хоть нужны, надеюсь», – каже бойовик. Найманець без честі і совісті прийшов в Україну вбивати й сподівається, що потрібен тут комусь. Чи є кінець у цинізму бойовиків? Мабуть, немає. А от війна повинна якнайшвидше закінчитися. І закінчитися нашою перемогою! Допомогти звільнити Донбас від окупантів, щоб не було більше ані подібних відео, ані втрат з нашого боку, ані сліз мирного населення, – наша спільна справа і мета. Допомогти прискорити перемогу кожен може тут: https://goo.gl/FypCi5Фонд «Повернись живим»

Gepostet von Повернись живим am Dienstag, 30. Oktober 2018

Фонд «Повернись живим»


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO