Комбат танкістів відмовився приймати танки від Порошенка: вони годяться хіба на роль...

Комбат танкістів відмовився приймати танки від Порошенка: вони годяться хіба на роль тракторів, – волонтер

Загрузка...

“Рука” бронетанкового завода відчувалась лише у свіжій фарбі, яка була покладена на вологий танк. Тому і злазить при дотику
Волонтер Костянтин Зінкевич на своїй сторінці у Facebook пише про те, що танки, які Президент України Петро Порошенко вручав військовим на полігонах насправді не відремонтовані, а лише пофарбовані. Але й фарба злазить навіть від дотику.

Гарно Президент пороздавав військову техніку, що було висвітлено у мас-медіа. І військові радісно її отримали.

А командир танкового батальйону 14/51-ї бригади підполковник Валерій Дуріхін таки відмовився прийняти кілька десятків танків із нібито ремонту. Я не буду переповідати, які вади у машин (враги читают), але у кращому випадку вони годились би бути у ролі с/г трактора. «Рука» бронетанкового завода відчувалась лише у свіжій фарбі, яка була покладена на вологий танк. Тому і злазить при дотику.

Комбат знає, як воювали його хлопці у Лисичанську та на Савур-Могилі. Тому й зайняв принципову позицію, і не прийняв ломаччя, як на нього не тиснули старші офіцери та генерал.

Найцікавішим є те, що керівництво бронетанкового заводу готове підписати угоду з Міноборони і виконати усі роботи. І навіть має чим, і є кому працювати. Але чомусь ніхто з ними про це не домовляється. А танкісти 51-ї у машини, які швидко можуть стати їхніми трунами, не сядуть.

Між іншим, танковий батальйон 51-ї бригади на останніх навчаннях (до війни) став найкращим танковим батальйоном Збройних Сил України!

Давиде Араханія, Юрий Бирюков, Taras Slobodyanyuk, Юрий Бутусов, я вас прошу, допоможіть донести цю проблему, яку таки можна вирішити, до розпорядників коштів Міноборони. Нам потрібні живі танки! Нам потрібні живі танкісти!

А тим часом правильно спорядити танковий батальйон 14-ї бригади нам дуже допомагає українська діаспора у Канаді. Після кевларових балаклав та балістичних окулярів ESS від Constantine Yastrebнадійшли вогнетривкі комбінезони танкіста і тактичні рукавиці НА ЦІЛУ РОТУ. Дуже вам дякуємо, заокеанські друзі!!!
Хлопці дуже вдячні за такі вузькопрофільні спеціалістичні речі! Приємно бачити, коли орденоносці-танкісти, які і горіли в танку, і тижнями вели бої майже без питної води, так радіють їм. Ще й прицмакуючи
Ну, а на радіостанції, термобілизну, та теплий одяг ми зможемо витрачати гроші із цих рахунків, якщо ви усі у цьому допоможете:

Картка Приватбанку на ім’я ПАНАСЮКА Олексія – 4731 2171 0884 8209
рахунок у Польщі (Euro, $):
Bank Zachodni WBK S.A. (BZWBK) Mykola Svystun, rach. 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000
(IBAN) PL 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000, (BIC) KRDBPLPW

Джерело: facebook.com/konstantyn.zinkevych