Трагедія у силах АТО: мати не знала, що син воює

Трагедія у силах АТО: мати не знала, що син воює

Загрузка...

Бійцю АТО, який загинув 23 грудня в районі Світлодарської дуги (Донецька область), було 28 років. Його мати не знала, що син воює на Донбасі.

Про це повідомляє “Народна Правда” із посиланням на ТСН.

“Наш військовий загинув сьогодні вдень на одній із позиції. Насправді, обстрілів бойовиків сьогодні було дійсно небагато як для зони АТО. Зафіксовані всього три точки, з яких вівся обстріл, але і цих трьох обстрілів вистачило, щоб втратити нашого бійця. Хлопцю було всього 28 років. Найскладніше сказати про це матері, тому що вона не знала, що він перебуває в зоні АТО”, – розповіла журналіст.

Нагадаємо, раніше речник штабу АТО Василь Лабай повідомляв, що бойовики готують провокації з метою дискредитації Збройних сил під час різдвяного перемир’я на Донбасі.

Нагадаємо також, окупанти продовжують активно проводити розвідку бойових позицій ЗСУ за допомогою безпілотників.

Також повідомлялося, що бойовики “ЛДНР” та російські військові на Донбасі продовжують вести прицільний вогонь по позиціях Збройних Сил України і прифронтових населених пунктах. Агресор й надалі застосовує реактивні системи залпового вогню та міномети, заборонені “Мінськом”.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO