В мережі висміяли “мазохістських рабів” кремльТБ

В мережі висміяли “мазохістських рабів” кремльТБ

Загрузка...
Російський журналіст і блогер Павло Пряников висміяв у мережі передачу на пропагандистському каналі “Зірка”, де так звані патріоти в черговий раз розтерзали жертву – сумнівного журналіста зі США Грега Вайнера.

Сюжет передачі мало чим відрізняється від типових російських: конфлікт США і Росії, які “будуть бомбити один одного ядерними бомбами”, передають Патріоти України.

“Багаті телеканали запрошують як мазохістського раба з того боку “журналіста” Майкла Бома (як ми знаємо, за це він отримує близько 1 млн. рублів на місяць). А ось канали бідніші, типу “Зірки”, змушені зовсім на масовках шукати таких персонажів. І ось у них там американця грає “журналіст Грег Вайнер”, – написав Пряников.

Він розповів, як учасники шоу за типовим сценарієм заганяють опонента в кут, кричачи на нього і застосовуючи грубу лексику.

“І ось експерт Ігор Коротченко або ще якийсь патріот кричать в обличчя цьому старому, бідному єврею в окулярах із товстими лінзами “Заткнись, сволото!”. Був би це Грозний-ТВ вони б його одразу забили в клітці “боїв без правил”, – додав блогер.

При цьому так званий журналіст зі США тільки важко дихає і невпевнено і тихо відповідає співрозмовникам.

У коментарях користувач соцмережі розповів, що в “американського журналіста” по-справжньому навіть прізвище інше.

Інші користувачі відреагували стримано, але з гумором.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO