Магазин Алло працює для вас

Магазин Алло працює для вас

Загрузка...

Алло – національний маркетплейс, на якому кожен може знайти популярні побутові товари. Компанія створює безмежний простір для покупок онлайн і офлайн. Тут легко вибирати, купувати та отримувати.

Широкий асортимент, зручна навігація

У каталозі Allo представлені різноманітні категорії товарів:

 мобільні електронні пристрої;

 побутова техніка;

 одяг та взуття;

 для ремонту, саду й городу;

 для спорту;

 авто- и мототовари.

Зайдіть у потрібну категорію, виберіть відповідний підрозділ – і знайдете те, що вам необхідне. Пошуки не займуть багато часу: навігація на сайті проста й зрозуміла. Асортимент часто оновлюється, представлені товари є в наявності на складах міста. У Дніпрі працює 23 фірмових магазини, де ви також можете на власні очі побачити та придбати потрібні товари.

Комфортний сервіс: усе заради клієнта

Оформити замовлення можна в онлайн-режимі лише в декілька кліків. Функція доступна цілодобово, бо магазин Allo у Дніпрі підлаштовується під потреби клієнтів. Замовлення швидко опрацьовуються, оператор колл-центру зв’яжеться з вами для уточнення деталей. Якщо у вас виникли питання – напишіть у чат або безкоштовно зателефонуйте за телефоном 0(800)300-100.

Оплатити товар можна готівкою, банківськими картками Visa і MasterCard. Пропонується зручна послуга «Оплата частинами». Вона вигідна тим, кому потрібна якась річ, але недостатньо коштів. Товар оплачується частинами. Сервіс доступний як на сайті, так і в магазинах Алло.

Пропонуються декілька способів отримання покупки:

Самовивіз. Оформлюючи замовлення онлайн, виберіть цей спосіб доставки і місце, де вам зручно його забрати. Строк резервування становить 5 діб.

Кур’єром. Про цю можливість вказано на сторінці конкретного товару. Куплені речі доставить за вказаною адресою працівник компанії. Інформація щодо замовлення, дата і час доставки будуть повідомлені покупцю.

 У квартиру (Allo Express). Зручна послуга, якщо ви купуєте великогабаритні речі. Сервіс діє щоденно з 9.00 до 22.00, передбачає підняття на поверхи.

Компанія Алло у Дніпрі зацікавлена у прихильності клієнтів, тому хоче, щоб співпраця була комфортною.

Гарантійне обслуговування

Купуючи в Allo, покупець отримує гарантію. Це дає право повернути товар протягом 14 днів з моменту придбання. Якщо пристрій вийшов з ладу впродовж гарантійного періоду, ремонт проводиться безкоштовно за умови дотримання правил експлуатації.

Щоб повернути чи обміняти товар, видається акт від авторизованого сервісного центру. Для гарантійного обслуговування покупцю треба надати наступні документи:

 посвідчення особи;

 гарантійний талон;

 податковий номер.

Передати річ на ремонт можна до сервісного центру виробника або найближчої точки продажу. Ми створили всі необхідні умови, щоб покупець отримував якісні товари.

allo.ua

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO