В НАС Є НАЙКРУТІЩІ СПЕЦІАЛІСТИ 🇺🇦

В НАС Є НАЙКРУТІЩІ СПЕЦІАЛІСТИ 🇺🇦

Загрузка...

Жорстока і кривава війна, яку розв’язала росія на нашій землі, кардинально змінила життя кожного українця, кожної української родини, всіх вітчизняних підприємств і бізнесу. Болючі,трагічні й героїчні історії заполонили наш спільний дім.У зв’язку з війною та блокуванням росією морських портів України судноплавство в портах майже повністю зупинилося.

Для нас найвищою цінністю є життя і безпека наших працівників.

Колектив ДУ «Держгідрографія» налічує близько 850 осіб, серед яких єзначна кількість дуже досвідчених і високопрофесійних фахівцівморської галузі та які мають рідкісні морські спеціальності, що можутьбути затребувані у вашому регіоні у цей важкий час.

Ми намагаємося підтримати наших працівників у такий непростий час, тому якщо на час військових дій за трудовим и угодами потрібні висококваліфіковані працівники, ви можете звернутись до наших філій для надання інформації за такими спеціальностями, як: морські спеціальності, правознавець, економіст, бухгалтер, водій, моторист, вахтовий механік, судноводій, механік, технік, кухар, слюсар, сторож, прибиральник та інші.

Це забезпечить збереження досвідчених та висококваліфікованих працівників у морській галузі та дозволить зберегти їхні професійні здібності.

Ми віримо в нашу перемогу і що якнайшвидше ми повернемося до нашого мирного життя!

За детальною інформацією з питань працевлаштування фахівців ДУ«Держгідрографія» звертайтесь за телефонамиАпарат управління ДУ «Держгідрографія»

☎️

(063) 377 46 23, Ірина Олександрівна.ФДУ «Одеський район Держгідрографії»

☎️

(093) 955 48 79, Лідія Борисівна.ФДУ «Укрморкартографія»

☎️

(066) 185 67 15, Вікторія Олександрівна.ФДУ «Дніпровський район Держгідрографії»

☎️

(050) 011 73 95, Тетяна Олексіївна.ФДУ «Миколаївський район Держгідрографії»

☎️

(067) 890 10 71, Тетяна Анатоліївна.Державна установа “Держгідрографія”

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO