Держгідрографія надає послуги

Держгідрографія надає послуги

Загрузка...

А ми працюємо, не панікуємо!

З перших днів воєнного стану це було мотивуючим лозунгом для нашої команди!

Війна внесла серйозні корективи, але не змусила опустити руки. Навпаки, важкий для нас час ще раз нагадав, що треба бутище ефективнішим для розвитку нашої країни.

Ми розширюємо горизонти і створюємо нові можливості задлябезперебійного виконання функцій, покладених на установу державою.

Тому сьогодні Державна установа “Держгідрографія” може надавати послуги за таким переліком:

Філія ДУ «Держгідрографія» «Миколаївський район Держгідрографії»– зварювальні роботи чорних та кольорових металів;– вантажно-розвантажувальні роботи з їх перевезенням (МАН маніпулятор,автокран МАЗ);– виготовлення ЖБІ виробів у вигляді парканних плит, стовпчиків,тротуарних плиток (з матеріалів замовника);– зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи будівель і споруд(з матеріалів замовника, за відсутності матеріалів філії);– різноманітні послуги, в тому числі виконання промірних робітплавзасобами філії.За інформацією з питань надання послуг звертайтесь за телефоном (097) 126 34 47, Сергій Леонідович.

Філія ДУ «Держгідрографія» «Одеський район Держгідрографії»– електромонтажні роботи;– навантажувально-розвантажувальні роботи кранами-маніпуляторами наремонтно-відновлювальній базі та в Дунайській дільниці ЗНО;– надання слюсарно-зварювальних послуг на потужностяхремонтно-відновлювальної бази.За інформацією з питань надання послуг звертайтесь за телефоном(093) 95 54 879, Лідія Борисівна.

Філія ДУ «Держгідрографія» «Дніпровський район Держгідрографії»– піскоструминні роботи;– фарбувальні роботи;– збір та центрування валових ліній;– виготовлення металевих конструкцій;– зварювальні та газорізальні роботи;– ремонтні роботи, пов’язані з корпусом судна;– суднові електромонтажні роботи;– проведення дефектації корпусу судна;– навантажувальні та розвантажувальні роботи за допомогою автокрана.За інформацією з питань надання послуг звертайтесь за телефоном (093) 363 11 31, Олег Миколайович.

https://www.facebook.com/848427025314272/posts/pfbid02vK9CJsZraozqcrRyNFBzmRunnTBq5on4skBYqdbYwrWqU9K45Aq5eihzGJk1pJEbl/

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO