Інфраструктурний бюджет 2018: гаряче, змістовно, відверто

Інфраструктурний бюджет 2018: гаряче, змістовно, відверто

Загрузка...

Сьогодні, Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook, повідомив про довгу дискусію в Бюджетному комітеті Верховної Ради щодо бюджету країни на 2018 р. в інфраструктурній частині.

За словами одного із членів комітету, стільки часу, скільки заслуховувалося Міністерство інфраструктури — не витрачали на жодне інше відомство.

«Було гаряче. Змістовно. Відверто.» — зазначив міністр.

Члени комітету підтримали питання днопоглиблення Дніпра та розглянули можливості сприяння морській галузі.

«Однією з найгарячіших тем, як і очікувалося, була УЗ» — звернув увагу Омелян.

А голова транспортного комітету ВРУ Ярослав Дубневич різко відреагував щодо усіх больових точкок Укрзалізниці: відсутність реформ, якісних зрушень, корупція, смотрящі. Неочікувано, але важливо.

«Загалом, така практика виявилася корисною: члени бюджетного комітету мали можливість обговорити реальний стан речей не лише з профільним Міністерством, але й колегами з профільного комітету» — резюмував Володимир Омелян

Міністр інфраструктури висловив сподівання на те, що 2018 стане Інфраструктурним Роком в Україні, оскільки був озвучений Wish-list, а кожна позиція була аргументована.

vse.media


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO