Політична розправа, чи флешбек у часи Януковича?

Політична розправа, чи флешбек у часи Януковича?

Загрузка...

Прямо зараз триває фарс під назвою «обшуки». Проводять іх у мене вдома та навіть у квартирі моєї першої дружини, з якою ми більш як 20 років розлучені. Команда пішла з Банкової. Там сидять головні сценаристи цього дешевого кіно.

Керують політичним замовленням ті, хто намагаються маніпулювати Президентом, шепочучи йому на вухо. Виконавці деякі представники прокуратури, які спільно з іншими не достойними своіх погонів правоохоронцями в ручному режимі просто виконують поставлену задачу.

Не вистачило креативу навіть на те, аби придумати якусь вагому причину-бо п банально не існує. Вони навіть не можуть адекватно пояснити підстави для своіх дій. Про жодні дотримання норм закону мова теж не йде. А для чого?

Якщо робота ведеться «під дахом» «сильних світу цього». Мета банальна-тиск і залякування. Бо партія «УДАР» може скласти сильну конкуренцію на виборах. Та вочевидь, вони забули одне “але». Ми вже це проходили. Часи Януковича стали хорошим щепленням від страху та серйозного сприйняття таких дешевих шоу. Декорації змінилися, методи-перейшли у спадок. Різниця ще в тому, що за вікном не 2012-й, та й місць, куди було б добре втекти замовникам ціеї афери, не лишилося. Бо відловідальність, як показує практика, все одно дожене.

Як би не хотілося, і якими б сильними вони не відчували себе сьогодні, бумеранг справедливості має властивість бити дуже влучно і боляче. I тоді жодна ручна прокуратура не врятує.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4049288058491173&id=100002300550570

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO