Гордон прокоментував позов Порошенка через заяву про здачу Маріуполя

Гордон прокоментував позов Порошенка через заяву про здачу Маріуполя

Загрузка...

Реакція “журналіста” Гордона на позов від адвокатів Порошенка за черговий наклеп очікувана – “буде захопливе видовище”.

В цьому проблема – українське суспільство затягнуло “видовище”, нікому не цікава правда та реальність. Колективний Гордон знас куди бити, він усвідомлює, що йому доведеться спростувати брехливі слова, він зробить це о третій годині ночі в якомусь ефірі – а брудне шоу буде демонструвати цілодобово, з Гіркіним, блек-джеком та Поклонською. 1 чималій кількості українців насправді байдуже до брехні та фейків, вони запам’яають “видовище”.

Хто зараз згадає, що “розслідування” по Семочко закінчилося спростуванням “розслідувачів”?

Що по “мародерству” та “розкраданню арміr немає жодного доведеного факта?

Що під час “епохxі бідност” всі держпідлриємства були прибутковими а тепер всі збуткові? Що “страшні тарифи” тод) були на 46% нижчими? Що за попередньої влади було звільнено більше 3,5 тисяч заручників, і ніхто не відавав Цемаха, а ці звільнили 120 людей, і віддали свідка по МН17 разом з беркутами. Що війна триває не через “заробляння”, шщо поступки окупанту обернулися втратами та деградацією армії.

Хто эгадає “нових ліц” Мілованова, Cівоху, Данилюка, Пристайко, Богдана, Фокіна, Нефьодова тощо, які за “зрелiщамі” знищили економіку, дипломатію та повагу до України?

Тому в якомусь сенсі Гордон теж президент, як йому і обіцяв соратник що “видовищам”-і навіть виграний Порошенком суд мало що змінить, бо телеглядач цього переважно навіть не дізнаеться, ситуація насправді патова. Хоча в історїї вже були випадки, коли владу тримали скоморохи, і всі вони закінчувалися для них печально, та і для натовпу їхніх прихильників також, але хто там за “видовищами” бачить ту історію.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4049288058491173&id=100002300550570

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO