Ігор Ткачук: Незабаром у Вінниці відкриється структура, аналогів якій у місті ще...

Ігор Ткачук: Незабаром у Вінниці відкриється структура, аналогів якій у місті ще немає

Загрузка...

 

Депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук розповів про створення у Вінниці Центру Підтримки Інновацій та ПідприємництваДепутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук розповів про створення у Вінниці Центру Підтримки Інновацій та Підприємництва

У Вінниці незабаром відкриється сучасний Центр Підтримки Інновацій та Підприємництва, який допомагатиме молодим ІТ-підприємцям розпочати власний бізнес.

Своєрідний бізнес-інкубатор розташовуватиметься по вул. Пушкіна,11. Вже зараз там активно триває реконструкція приміщення.

Детальніше про дану структуру розповів депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук.

За його словами, Вінницькою міською радою на початку 2015 року було підписано Меморандум про співпрацю із Фундацією  «Сід Форум Норвегія» (Seed Forum Norway Foundation)  та  Міжнародним благодійним фондом «Сід Форум Україна» (Seed Forum Ukraine Foundation).

– Згідно даної домовленості, у Вінниці спільно з норвезькими партнерами створюється Центр підтримки інновацій та підприємництва (iHUB), аналогів якому у місті ще немає, – зазначив  Ігор Ткачук. – Загальний бюджет цього проекту становить 2,2 мільйони гривень, більшу частину фінансування бере на себе Норвегія. Запрацює даний Центр вже восени цього року.

Як каже Ігор Ткачук, завдяки подібним центрам, які є досить популярними у Європі, молоді підприємці мають можливість реалізувати свої ідеї і розпочати власний бізнес. Під’єднання до глобальної мережі некомерційних фондів Seed Forum Foundation, яка включає більше 24 тисяч інвесторів з 46 країн світу, дозволяє молодим стартап-компаніям знайти міжнародних партнерів та інвесторів для просування власного бізнесу.

У вінницькому Центрі Підтримки Інновацій та Підприємництва буде створено понад 40 робочих місць. Також в процесі роботи тут відбуватиметься навчання і взаємодія з іншими iHUBами  в багатьох країнах світу.

– See more at: http://ilikenews.com/article/igor-tkachuk-nezabarom-u-vinnyci-vidkryyetsya-struktura-analogiv-yakiy-u-misti-shche-nemaye#sthash.3btft13s.dpuf