Богдан повідомив про страждання Зеленського через критику у ЗМІ і соцмережах

Богдан повідомив про страждання Зеленського через критику у ЗМІ і соцмережах

Загрузка...

Президент України Володимир Зеленський дуже стомився від негативної інформації про свою діяльність у ЗМІ та соціальних мережах, і досить болісно сприймає критику.

Про це у інтерв’ю “Українській правді” заявив керівник Офісу президента України Володимир Зеленський.

“Він стомився. Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається і з засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає.

Я більш такий призвичаєний, я інколи йому кажу: “Перестань читати Фейсбук, перестань читати інтернет, це викривлена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії”. Це 100 відсотків правди. Але для нього це дуже болісно. Він сильно за це переживає. Він дійсно вимучений”, – заявив Богдан.

За його словами, Зеленський – дуже популярна у світі особа та проводитьт більше міжнародних зустрічей, ніж п’ятий президент України Петро Порошенко.

“Це – декілька факторів. У тому числі американська історія з імпічментом. і сама виборча кампанія, і 14-годинний марафон, який показували в усьому світі.

Оскільки є така зацікавленість, треба якось використовувати на благо держави, залучати інвесторів, запрошувати людей, запрошувати політиків, пояснювати, що в нас відбувається, поправляти імідж держави. А це дуже тяжко. Це дуже багато сил забирає і енергії”, – зазначив Богдан.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO