СЕРГІЙ КАПЛІН: АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД – ЦЕ АЛЬТЕРНАТИВА МВФ ВИКОРІНИВШИ КОРУПЦІЮ ОТРИМАЄМО...

СЕРГІЙ КАПЛІН: АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД – ЦЕ АЛЬТЕРНАТИВА МВФ ВИКОРІНИВШИ КОРУПЦІЮ ОТРИМАЄМО КОШТИ НА НОВІ ПЕНСІЇ І ЗАРПАТИ

Загрузка...

Наш соціалістичний законопроект про антикорупційний суд щойно намагались засунути під сукно у ВР.

Парадоксально, що створює Антикорупційний суд найкорумпованіший орган в державі – Парламент. Є загроза, що він стане кишеньковим.

Однак такий реальний Антикорупційний суд життєво потрібен Україні – караючи корупціонерів ми збережемо значну частину коштів, які розкрадаються, а це нові зарплати і пенсії. Це, нарешті, звільнення від кредитної кабали, в яку ми потрапили через тотальну корумпованість держави.

АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД – ЦЕ АЛЬТЕРНАТИВА МВФВИКОРІНИВШИ КОРУПЦІЮ ОТРИМАЄМО КОШТИ НА НОВІ ПЕНСІЇ І ЗАРПАТИНаш соціалістичний законопроект про антикорупційний суд щойно намагались засунути під сукно у ВР. Парадоксально, що створює Антикорупційний суд найкорумпованіший орган в державі – Парламент. Є загроза, що він стане кишеньковим. Однак такий реальний Антикорупційний суд життєво потрібен Україні – караючи корупціонерів ми збережемо значну частину коштів, які розкрадаються, а це нові зарплати і пенсії. Це, нарешті, звільнення від кредитної кабали, в яку ми потрапили через тотальну корумпованість держави.

Posted by Сергій Каплін on Donnerstag, 1. März 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO