Соціалісти, яких Кива рейдернув для Авакова втекли від лідера-праворадикала

Соціалісти, яких Кива рейдернув для Авакова втекли від лідера-праворадикала

Загрузка...

Лідер Соціалістичної партії України Петро Устенко, який влітку минулого року прийняв до лав партії радника міністра МВС Іллю Киву зробив заяву про рейдерство. Так за словами Устенка Кива за допомогою Міністра МВС Авакова та Міністра Юстиції Петренка за один вечір вилучили з реєстрів керівний склад партії та повністю змінили склад політвиконкому. Відповідну заяву Петро Устенко опублікував на своєму блозі. За словами екс-лідера СПУ Аваков збирається очолити Соцпартію і піти, мов вовк у овечій шкурі, під прикриттям лівоцентристів на вибори Президента. Текст Заяви – далі.

Заява лідера СПУ Петра Устенка

Соціалістична партія України прийняла рішення про об’єднання з українськими політсилами лівого спрямування. Настав час для спільної боротьби за соціалістичну ідею і це можливо тільки на базі широкого лівого блоку.

Соцпартія офіційно заявила про початок такого процесу інтеграції та співпраці. Ми планували взяти участь в масштабному об’єднавчому з’їзді соціалістів і соціал-демократів, який відбудеться в Українському домі у столиці в суботу. Вирішили провести переговори про співробітництво із партіями-учасниками цього зібрання: Соціал-демократичною партією, СПУ Капліна, Партією пенсіонерів, Робітничою партією. Однак, щоб зірвати цей процес об’єднання лівих, Соціалістичну партію України за ніч вкрали люди Авакова.

24 січня чиновники Мін’юсту за вказівкою міністра Петренка вчинили кримінальний злочин. Вони сфальсифікували документи і викинули з реєстру лідера партії Петра Устенка та підмінили весь політвиконком партії. Аваков разом із Ківою вирішили ввести в Соціалістичну партію праворадикалів. Вони здійснили рейдерське захоплення політсили. План Авакова – самому очолити СПУ і йти в Президенти, як соціаліст. Він хоче прикрити лівою ідеєю свої фашистські методи, опозиційністю партії – свої злочини на чолі керівництва Міністерством внутрішніх справ.

Цей факт політичної корупції, в якому фігурують голови МВС та Мін’юсту Аваков та Петренко, має розслідувати Національне антикорупційне бюро. Ми вже подаємо відповідні заяви про злочин. Нам по дорозі зі справжніми ідеологічними побратимами, а не з рейдерами-праворадикалами, які користуються владою, щоб фальсифікувати документи і красти партії. Справжні соціалісти не віддадуть бренд Соцпартії, а такі оборудки тільки утверджують нас в ідеї партнерства із лівим крилом української політики.

Ми призначили засідання політради СПУ, щоб затвердити рішення про об’єднання з іншими лівоцентристськими партіями, звернення до суду з позовом до Авакова і його співучасників Петренка та Ківи, а також про блокування Міністерства юстиції України.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO