Голодна смерть дитини у Києві — новина, яка не відпускає, — журналіст

Голодна смерть дитини у Києві — новина, яка не відпускає, — журналіст

Загрузка...

З усіх сьогоднішніх новин мене жодна не вразила. Ні плівки Оніщенка – і так ясно, що вони є, їхнє існування не заперечили ні британські, ні американські спецслужби, та й зміст їх очевидний кожному, хто хоча б у загальних рисах знайомий з нашою політкухнею та її персонажами.

1

Ні бійки наших та турецьких ультрасів у центрі Києва – це навколофутбол і нічого в їхні розборки тим, хто не в темі, лізти. Ні історія в Княжичах – одразу ж ясно було, що там, окрім безалаберності, якась каламуть і це не дивує ні на йоту.

А от історія з молодою мамою, яка “пішла гуляти” на 9 днів, кинувши самих в квартирі однорічну дитину і дворічну, просто не відпускає. Як страшно помирало те маля, як складеться доля іншого, якому вдалося вижити, скільки ще тупорилих батьків, інфантильних поліцейських, байдужих сусідів, слабоумних родичів.

Особливо в нас в країні, де кожен сам по собі, де немає ні соціальних служб, ні інших стримуючих факторів. І це явно не про психічну хворобу конкретної матері, це про тривожний симптом для всього, не побоюсь слова, суспільства.

Ось ця ситуація – значно більше про нього, ніж черговий мітинг проти чергового політика.

Тетяна Даниленко

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO