Чиновники Кличка Слончак і Костенко уявили себе царями і накинулися на патрульних...

Чиновники Кличка Слончак і Костенко уявили себе царями і накинулися на патрульних – “та ви хоч знаєте, хто ми?”

Загрузка...

Автівку чиновниці відправили на штрафний майданчик

У Києві поліція затримала заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному поліцейському.

Про це повідомляє “Київ Оперативний”. 

Так, у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, який належить Костенко Людмилі Василівні, депутатці та заступнику голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. На перший погляд причина зупинки була банальною – водійка забула ввімкнути фари. У більшості випадків правоохоронці роблять попередження та відпускають. 

Про те на пасажирському місці в Mercedes сидів ще один чиновник – Слончак Володимир Вікторович, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень. Неочікувано чоловік почав погрожувати правоохоронцям при цьому промовляючи: “та ви знаєте кто ми”, “та завтра от вас тут і слєда не будет” і подібне.


Правоохоронці ніяк не реагували на його репліки, після чого чоловік вийшов з авто та почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього із кулаками. Дебошира затримали, а правоохоронцю викликали швидку і госпіталізували із травмою.

Автівку чиновниці відправили на штрафний майданчик. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

“Типові царьки, які подумали, що зловили Бога за бороду. Робимо ставки – буде з ними щось завтра? Особливо цікаво послухати пана Віталій Кличко”, – сказано повідомленні “Київ Оперативний”.

kyiv.znaj.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO