“Його мобілізували, а вона поїхала за ним”: У Щасті військовий та волонтер...

“Його мобілізували, а вона поїхала за ним”: У Щасті військовий та волонтер зіграли весілля на танку

Загрузка...

Вони вирішили одружитися не зовсім традиційно. На передовій у місті з такою мирною назвою.

У місті Щастя Луганської області побралися мобілізований і волонтер. Про це написала військовий медик 28 ОМБР Оксана Чорна на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбуці” , передають Патріоти України.

Читайте також : Украинская армия втихаря от штабов громит русских окупантов.

 

“Коля і Марина. Його мобілізували, а вона поїхала за ним. Самі вони з Миколаєва. І знали один одного ще задовго до війни. І ось так склалося, що вирішили вони одружитися не зовсім традиційно. На передовій у місті з такою мирною назвою Щастя.

Якщо чесно, то напевно тільки божевілля юності дало їй сили приїхати сюди, на війну. А йому прийняти її цю жертву. Марина навіть хотіла мобілізуватися, щоб бути поруч з ним.

З тим самим, з яким вирішила зв’язати своє життя. І знаєте що я хотіла вас попросити. Я знаю як часто люди одружуються і розходяться. Але ці діти, а вони реально ще діти, так зворушливо піклуються одне про одного.

Читайте також : Что-то с Познером случилось…

 

Може ви напишіть їм привітання?

Справа в тому, що на самій церемонії було буквально 3 людини. І я бачила як їм не вистачало дома, сім’ї, друзів.

Буквально пару рядків на милій листівці з котиками і ним буде що згадати і показати своїм майбутнім діткам. Висилати можна Новою поштою на моє ім’я на Щастя.

Я все передам”, – написала Чорна.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!