WEBCALL та УКРПОШТА – Революційний прорив!!!!

WEBCALL та УКРПОШТА – Революційний прорив!!!!

Загрузка...
Укрпошта презентує споживачам новий вид спілкування з операторами контакт-центру!

Відтепер, якщо Ви бажаєте звернутися до фахівців Укрпошти за інформацією чи порадою – Вам лише потрібно зайти на корпоративний сайт Укрпошти зі смартфону, планшету чи комп’ютера, що обладнані мікрофоном та динаміком і натиснути пульсуючу кнопку – телефонну трубку «Webcall».  webcall.today

 

Новий сервіс від Укрпошти доступний вже відсьогодні і працюватиме місяць у тестовому режимі. «Webcall» – це 100% український проект. Даний вид спілкування був розроблений українською компанією та безкоштовно презентований Укрпошті, як підприємству, що працює з багатомільйонною аудиторією не тільки українців але і з мешканцями всього світу, де є інтернет. Зайшовши на сайт Укрпошти з комп’ютера з будь-якої точки доступу земної кулі, можна зв’язатися з оператором і отримати кваліфіковану відповідь.

 

Користуватися програмою «Webcall» дуже комфортно, особливо, якщо Ви постійно працюєте за комп’ютером. Для більшої зручності сервісом – можливий запис розмови з оператором і її прослуховування у разі потреби. Також Ви можете залишити свою заявку на сервіс «call-back» і оператор Вам сам передзвонить. Варто зазначити, що всі дзвінки безкоштовні.

«Ми стаємо більш інноваційними, адже впровадження IT-технологій дає реальну можливість залучати нових клієнтів та створювати для них більш комфортні умови користування послугами Укрпошти. Сьогогдні «Webcall» працює в тестовому режимі і по закінченню тестового періоду ми приймемо рішення, чи доцільно його впроваджувати. Звісно, все залежатиме від рівня задоволеності клієнтів та якості сервісу, який надає Укрпошта завдяки «Webcall», – розповів в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

 

Більш детальну інформацію про компанію розробника та проект можна дізнатися www.facebook.com/webcalltoday  чи webcall.today. «Залучайтесь до відповідних сервісів, груп та ставайте клієнтом Укрпошти, бо це зручно, швидко та якісно», – наголосив Ігор Ткачук.

І залучайтесь до команди WEBCALL у Фейсбук https://www.facebook.com/webcalltoday

Поширюй та підтримай УКРАЇНСЬКЕ! Підтримай Україну!