В Одесі відбувся професійний турнір із змішаних єдиноборств, присвячений спортсменам-захисникам України

В Одесі відбувся професійний турнір із змішаних єдиноборств, присвячений спортсменам-захисникам України

Загрузка...

В Одесі відбувся професійний турнір із змішаних єдиноборств, присвячений спортсменам-захисникам України

9 грудня в приміщенні «Concert Hall Odessa» відбувся професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА та кікбоксингу К1 на підтримку ЗСУ.

Організаторами турніру виступила громадська організація «Вільні та Вірні» за підтримки Федерації боксу Одеської області, Федерації змішаних єдиноборств Одеської області та генерального партнера – OFC.

За словами голови ГО «Вільні та Вірні», військовослужбовця-добровольця Віталія Герсака, організатори вирішили присвятити цей турнір усім українським спортсменам, тренерам та спортивним наставникам, які з перших днів війни стали до лав ЗСУ і боронять українську землю.

Окрім професійних поєдинків між визнаними зірками ММА та кікбоксінгу, яскравою подією вечора стала «Сталева битва», у якій взяли участь курсанти Одеської військової академії та Інституту військово-морських сил. За результатами чотирьох поєдинків, арбітри встановили бойову нічию і перемогу дружби.


В рамках турніру відбувся також спеціальний благодійний аукціон на якому було виставлено унікальні спортивні і військові лоти. 40 тис. грн. було виручено за медаль призера чемпіонату світу з греко-римської боротьби Ярослава Фільчакова. За 25 тис. грн. було придбано книгу-автобіографію видатної української гімнастки, багаторазової чемпіонки світу і Європи Анни Різатдинової із особистим автографом. Ще у 25 тис. грн. обійшовся тубус від гранатомета від бійців легендарного спецпідрозділу «Химера». Художньо оформлену українськими митцями гільзу від артилерійського снаряду 155 калібру було придбано за 20 тис. грн. А найкоштовнішим лотом аукціону стала футболка із підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, її купили за 50 тис. грн.

Кошти від продажу квитків, а також гроші від благодійного аукціону підуть на закупівлю автомобілів, дронів та обладнання для захисників України.

Перед глядачами виступив популярний серед українських військових гурт «Barabanda». «В такі складні часи підтримувати спорт та спортсменів – це дуже важливо, адже з першого дня повномасштабної війни таких заходів небагато. І я думаю, для офіцерів і взагалі для нас, хлопаків, це дуже гарна розрядка. Вдячний, що можу бути тут. Сьогодні 70-80% наших пісень це про війну, ми пишемо про те, що бачимо, і кожен військовий у наших піснях знаходить частинку себе. Хлопці постійно просять нас приїжджати, і ми намагаємо це робити», – зауважив соліст гурту Ельнур Рустамов.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO