Інформаційні ресурси, які необхідні для роботи з платформами криптовалют

Інформаційні ресурси, які необхідні для роботи з платформами криптовалют

Загрузка...

Для тих, хто торгує криптовалютами або інвестує в цифрові активи, деякі сайти можуть бути вельми корисними для отримання актуальної інформації, аналізу ринку та управління своїм капіталом і ризиками. Основним джерелом даних у випадку трейдера має бути біржа криптовалюти, бо ви оперуєте курсом та торговими парами, які характерні безпосередньому торговому середовищу конкретного ресурсу. Окрім цього, щоб отримати повну картину про ситуацію на крипторинку, рекомендується працювати й з іншими сервісами.

Інформаційні та аналітичні платформи криптовалют

Обираючи інформаційний майданчик, варто звернути увагу на дані, які він пропонує. Популярні сервіси та сайти:

1. CoinMarketCap.

Це платформа, на якій розміщена загальна інформація про ринок, ціни, ринкову капіталізацію, обсяг торгів, графіки та рейтинг криптовалют на міжнародних біржах криптовалют. Чому варто слідкувати за цим ресурсом: розміщуються детальні дані про кожну криптовалюту, новини та аналітика з різноманітним часовим інтервалом.

1. CoinGecko.

Це сервіс, який презентує аналіз криптовалютного ринку в цілому. Розширене різноманіття інформації додатково представлене графіками крипто-торгівлі, рейтингами, новинами, порівнянням проєктів. Чому майданчик корисний:він пропонує додаткові метрики та аналітику, яка допомагає у розумінні тенденцій ринку, коли варто продати чи купити Біткоін, іншу криптовалюту.

1. TradingView.

Цю платформу можна вважати справжньою базою даних, в якій представлені графіки з індикаторами, результати технічних аналізів, крипта, курс якої передбачувано буде коригуватися (в аналітичних звітах). Додатковий плюс – власне ком’юніті, завдяки чому трейдери можуть спілкуватись один з одним. Також передбачається можливість створювати та ділитися результатами аналізу.

Інформаційні ресурси від криптовалютних бірж

Правильно підібрана криптобіржа – це не лише майданчик для проведення угод, а й інформаційний сервіс, який дозволяє залишатись в курсі останніх новин та будувати власні стратегії. Знайти ці дані на біржі можна у розділі аналітики або в блозі. Останні є у крупних та ліквідних платформ, наприклад, ви можете використовувати WhiteBIT Blog або BinanceBlog.

Ще один плюс роботи безпосередньо з торговими майданчиками – можливість застосування демо-рахунку для відпрацювання обраної методики. Не всі крипто-біржі надають таку можливість, проте це корисна функція, яка дозволяє майже в реальних ринкових умовах протестувати власні гіпотези.

Якщо ви хочете купити крипто для інвестування чи трейдингової діяльності, ретельно підбирайте та відстежуйте інформацію про ринкове середовище та безпосередньо проєкти, які вам подобаються.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO