Допомагайте справжнім захисникам в Україні!

Допомагайте справжнім захисникам в Україні!

Загрузка...

Брати приклад з когось суперечлива звичка, однак люди, беруть приклад з керівництва держави та обирають на тлі війни для себе акторські професії, що і зробив приватний підприємець або контр розвідник Вадим, хоча хто насправді ця людина варто розібратися Козятинській громаді.

Скільки ролей має одна людина 

Дворазовий кандидат на посаду мера, активіст, підприємець, контр-розвідник та воїн якого “не беруть” на війну… сумно.

В час війни кожен Козятинчанин намагається допомогти наблизитись до перемоги всій країні, чоловіки йдуть до лав ЗСУ, волонтери допомагають нашим бійцям в тилу та на лінії фронту і є інша категорія людей – фейсбучні воїни. 

Молоді хлопці не мають часу зателефонувати своїй мамі, сидять під обстрілами та захищають нашу державу, пан Вадим просить для свого взводу в Козятині допомогу в Фейсбукі.

Коли наші хлопці які воюють проти РФ, просять за їхні ж кошти придбати автомобіль на передову, а Вадиму волонтери дарують «Інфініті», кому ця допомога більше потрібна!? Людині яка спить в теплому ліжку з дружиною, а вранці вдягає військову форму та заливає класні сторіси в Фейсбук.

Багато питань і одна відповідь

  1.  Чому не їде на лінію фронта, добровольцям з вадами зору також вистачає робити там?
  2. Чому коли програв чергові вибори активність Вадима згасає?
  3. Чому успішний підприємець міста просить кошти на оснащення свого «батальйону», який нафіг не потрібен в Козятині, в той час як військові за свої кошти купують собі на передову амуніцію?
  4. Чому рекламує себе, як одного з перших добровольців міста, але на жаль якого не беруть на війну, тому що комісований через проблеми з зором. Безліч людей-добровольців зі значнішими вадами здоровя відправляються на передову, бо це реальні добровольці, а не фейсбучний воїн.
  5. Чому користується нагодою поливати брудом владу міста? В військовий час керівництво займають військові і питання до організації сирен, блокпостів і т.д., треба задавати військовим та іншим спец службам але зараз це не доречно.
  6. Чому піднімає питання релігії, що в такий час тільки підриває єдиний дух Українців?
  7. Чому закликав закрити прийоми металу, а прийом награбованого в ломбарді досі працює?

Відповідь на ці питання однозначна. Фейсбучний воїн продовжує піднімати свою репутацію за рахунок проблем та горя всього населення, його допомога приносить більше шкоди! Завдяки чому зібрати кошти реальним бійцям стає складно, тому що люди які пожертвували кошти Вадиму, не мають більше змоги допомогти справжнім воїнам

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO