Лейтенант ЗСУ Петров – Путіну і росіянам: “Кожне дерево, кущ, горобець і...

Лейтенант ЗСУ Петров – Путіну і росіянам: “Кожне дерево, кущ, горобець і шпак, будуть вас знищувати. “Гарантую кожному з вас пекло”

Загрузка...

Ветеран війни на Донбасі, лейтенант ЗСУ Олексій Петров виступив зі зверненням до солдатів РФ через загрозу нової війни.

Його він оприлюднив у своєму акаунті в facebook.ввечері 17 квітня.

Росія зігнала до кордону України понад 100 тисяч військових, щоб “продемонструвати м’язи”. Петров попередив, що спроба вторгнення буде коштувати РФ дуже дорого.

“Я, Олексій Петров, лейтенант Збройних Сил України, гарантую кожному з вас пекло! Таке, яке навіть на площі Хвилини в Грозному, вам не снилося”, – написав український військовий.

Він застеріг російських військових, що при спробі захопити українські землі вони зіткнуться з потужним партизанським рухом. Величезна кількість патріотів України повстануть проти агресора.

“Кожне дерево, кущ, горобець і шпак, будуть вас знищувати. Гарантую кожному з вас суцільне пекло тут, серед білих, як плаття нареченої, дерев абрикоса, вишні і черешень”, – пообіцяв Петров.

“Вам потрібна Україна? Прийдіть і візьміть! Тільки потім, не ображайтеся”, – констатував лейтенант ЗСУ.

Джерело – http://www.bestbomb24.info/leitenant-zsu-petrov-putinu-i-rosiianam-kozhne-derevo-kushch-horobets-i-shpak-budut-vas-znyshchuvaty-harantuiu-kozhnomu-z-vas-peklo/?fbclid=IwAR1CFLQP_Sn5usVQ-nM5GgvIN9bKtIDQMVF0ROv9NgFWoPh0_wmPi3Kv8lI

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO