Сьогодні роковини загибелі Героя України Василя Сліпака

Сьогодні роковини загибелі Героя України Василя Сліпака

Загрузка...
Сьогодні минає рік від дня загибелі у зоні АТО оперного співака зі світовим ім’ям Василя Сліпака, який пішов воювати добровольцем. 29 червня його уразила куля снайпера бойовиків.

Василь Сліпак закінчив Львівську національну музичну академію імені Миколи Лисенка, виступав на найпрестижніших сценах світу, став солістом Паризької національної опери.

Коли в Україні розпочалась Революція гідності, був учасником Майдану, а згодом став волонтером та бійцем Добровольчого українського корпусу «Правого сектору» з позивним «Міф». Загинув 29 червня 2016 року від кулі снайпера під час бою у селищі Луганське Донецької області. Похований поряд із загиблими в АТО львів`янами на Полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Президент Петро Порошенко у лютому 2017 року присвоїв Василеві Сліпаку звання Героя України.У Львові у день роковин розпочнеться музичний марафон пам’яті світової оперної зірки Василя Сліпака. Він проходитиме з 29 червня по 1 липня у локаціях Львова, пов’язаних із життям співака.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO