“Побачивши свавілля ватажків бойовиків в “молодій республіці”, агент ФСБ РФ здався українським...

“Побачивши свавілля ватажків бойовиків в “молодій республіці”, агент ФСБ РФ здався українським правоохоронцям (відео)

Загрузка...
Колишній бойовик терористичної організації “ДНР” вирішив скористатися програмою СБУ “На тебе чекають вдома”.

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на СБУ, в березні 2014 року уродженець міста Зугрес брав участь в організації проросійських мітингів, захопленні Донецької облдержадміністрації та організації так званого референдуму. Згодом він приєднався до одного з незаконних збройних формувань (НЗФ) терористів.

Аби не брати участь в бойових діях, він виїхав до Росії. Там, за словами чоловіка, його завербували співробітники ФСБ РФ. Спочатку вони забезпечили колишнього бойовика роботою і наказали через рідних і знайомих збирати будь-яку інформацію про ситуацію в Україні. Потім він отримав від кураторів вказівку повернутися на територію, підконтрольну “ДНР”, активізувати збір інформації про сили антитерористичної операції (АТО) і створити агентурну мережу на підконтрольних українській владі територіях.

Побачивши свавілля ватажків бойовиків в “молодій республіці”, чоловік вирішив скористатися програмою СБУ “На тебе чекають вдома”. Він перейшов через лінію розмежування і звернувся до правоохоронців.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO