Наталя Юсупова: не дозволяйте проросійським переселенцям принижувати Україну, не проходьте повз і...

Наталя Юсупова: не дозволяйте проросійським переселенцям принижувати Україну, не проходьте повз і не мовчіть, нас більше!

Загрузка...

Відомий український військовий волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook пише про те, що все частіше доводиться чути неприємні історії з реального життя киян при зіткненні або спілкуванні з переселенцями з Донбасу.

Волонтер розповідає, що у неї в минулому році був випадок, коли в супермаркеті її сильно штовхнула жінка похилого віку, яка таким чином відреагувала на жовто-блакитну стрічку на сумці. «У відділі маркету вона почала обзиватися, але я людина з жорстким характером. Я їй сказала, що відправлю її назад на Батьківщину, вона побігла за якимсь чоловіком і привела його, але той зрозумів, що я не жартую і швидко повів злостиву тітку», – написала Наталя Юсупова.

Вона додає, що знає людей, які родом з Донбасу, але вони всім серцем за Україну! Ці люди приходили в госпіталь і допомагали пораненим, але таких історій, на жаль, мало. В основному один негатив. За словами волонтера, сьогодні їй розповіли, як в київській школі діти переселенців тиснуть на україномовних дітей, обзивають і принижують їх. «У мене питання до батьків і взагалі до співгромадян, а чому ви дозволяєте подібне? Їм не подобається українська мова і все українське, нехай забираються звідси, можемо допомогти їм відправитися назад! Треба відрубувати це на корені, вони дочекаються, що у когось увірветься терпець! Ти подивися, «господарі» приїхали, ніхто їм нічого не винен!», – написала блогер.

Наталя Юсупова підкреслює, що ми живемо на своїй рідній землі і буде так як ми хочемо, а не вони! Не можна бути байдужими, занадто дорогою ціною ми відриваємося від «совка», назад шляху немає, так що нехай або мовчать або прибираються! Волонтер зазначає, що хами завжди гонорові до моменту, поки з ними не поговорити жорстко!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO