Військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі

Військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі

Загрузка...

Штаб АТО заявив про нові успіхи на Донбасі.

Після контратаки сепаратистів бійці АТО зайняли нові позиції на Світлодарськ дузі. Про це під час брифінгу заявив представник Міноборони по АТО Олександр Мотузянік.”Якщо підрозділи вступають в бій з противником, можлива контратака, в результаті якої певні території можуть переходити з” рук в руки “, і це абсолютно ясна річ для людей, які знаються на цій справі. Хочу зазначити, що мова йде про Світлодарській дузі”, – сказав спікер штабу АТО.

Він зазначив, що згідно з мінських домовленостей, це територія, яка повинна бути під контролем української сторони, як і місто Дебальцеве.У той же час Мотузянік зазначив, що ВСУ та інших військових формувань, які воюють в зоні АТО, строго дотримуються режиму припинення вогню. Однак сили АТО залишають за собою право відповідати на ворожі обстріли з боку російських окупаційних військ.”Мова йде про безпосередніх атаках на наші опорні пункти, про обстріл з важкого озброєння в разі, коли ми можемо ідентифікувати вогневу точку противника і ми будемо знати, що вона буде перебувати за межами населеного пункту і ми зможемо вести туди вогонь”, – сказав представник штабу АТО.

Читайте також: “Вчера упало лаве. Это ты?” Нардеп Сергей Шахов переписывался с проституткой в зале Верховной Рады?

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO