ЗМІ: До стримування «ХУ#ЛА» підключили самий дорогий смертоносний літак в світі

ЗМІ: До стримування «ХУ#ЛА» підключили самий дорогий смертоносний літак в світі

Загрузка...

До стримування російської агресії приєднується самий смертоносний і найдорожчий в світі військовий літак F-35A. Він стане частиною найбільшого нарощування сил Європи з моменту закінчення холодної війни, пише The Times.

Повідомляє портал АНТІКОР з посиланням на ЗМІ.Головнокомандувач ВПС США генерал Тод Уолтерс заявив, що літак F-35A, який бере участь в першій тренувальної місії за межами США, стане «новим словом» в стримуванні.

Читайте також: Ядерной войне быть? Как далеко зайдут США и КНДР

Цю заяву він зробив на тлі того, як приблизно 1,1 тис. Британських і французьких солдатів в супроводі танків і артилерії були розгорнуті в Естонії, щоб допомогти захистити східний фланг НАТО від будь-яких спроб Путіна випробувати на міцність спільний кордон Росії з Альянсом, повідомляє УНІАН .

Нагадаємо, британський батальйон військ НАТО вже прибув на військову базу в Естонії. В рамках зміцнення «російського» флангу НАТО в г.Тапа розміщені 800 британських і 200 французьких військовослужбовців. Це один з чотирьох батальйонів союзників, розміщених в країнах Балтії і Польщі.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO