Ось яка вона, українська душа….

Ось яка вона, українська душа….

Загрузка...

Тоді, коли вона живе на лінії фронту, в зруйнованому селищі, в напівзруйнованому будинку, коли хліб і воду приносять солдати і двічі на тиждень перекривають дах, пошкоджений мінометними обстрілами – з посмішкою і обіймами зустрічає гостей (вони тут рідкість), пригощає своїми запасами з городу: кавунами і динями, а ще виноград вродив….. Ображається, якщо гості відмовляються брати ці дари великої душі….

Бабця з любов”ю причепурює діда, поправляє на ньому шапку… Щоб гарний вийшов на фотографії… І ввесь час щось розповідає… Називає мене внученькою….

Цього разу Баба Рая навіть співала…. Під чудовий акомпонимент Юлі на гитарі… “Рідна мати моя ” і “Чорнобривців насіяла мати”….. Це було неймовірно… Це була пісня від серця і до самого сонця…..

Боляче … Знову прощатися….. Чи побачимось іще?…. Многая літа людям поважного віку, які переживають другу війну, а сьогодні – в самому пеклі цієї клятої російської війни!!!!

Наталия Прилуцкая

 

A Ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях…Дякуємо!

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!