Під Донецьком вибухнув кабріолет “Гіві”: Свій земний шлях закінчили 6 терористів банди...

Під Донецьком вибухнув кабріолет “Гіві”: Свій земний шлях закінчили 6 терористів банди “Сомалі”

Загрузка...

Автомобіль бойовиків перевозив у бік Ясинуватої боєкомплект і невстановлену артилерійську установку, яку криворукі забулися прив’язати. Авто належало ватажку батальйону “Сомалі” – Гіві.

Вранці 5 жовтня в районі об’їзної дороги в окупованій Макіївці Донецької області вибухнула машина підрозділу “Сомалі”, в результаті чого 6 терористів загинули. Про це пише блогер Максим Журналов на “Острові”, передають Патріоти України. За його даними, автомобіль перевозив у бік Ясинуватої боєкомплект і невстановлену артилерійську установку.

“Причини з’ясовуються, але основна версія, що “сомалійці” знехтували елементарними правилами техніки безпеки. Звичайно ж, проросійські ЗМІ захотіли прив’язати до цієї трагедії українських військовослужбовців. Як бачимо, представники кремлівської пропаганди дуже швидко “знаходять” винних в недолугості й безрукісті своїх олов’яних солдатиків”, – написав він. Ці публікації з’явилися в соціальних мережах.Як повідомляли Патріоти України, вранці 5 жовтня місцеві жителі в соцмережах повідомили про потужний вибух в Донецьку.

І ще.

Від вибуху з ладу вийшла електростанція, в результаті чого під землею залишаються заблокованими 126 гірників шахти “Щегловська-Глибока”.

 

 

 

Читайте также : Боевики вместо отвода войск пошли в наступление в районе Петровского, но заехали на минное поле — это было кровавое месиво

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!