Шлях перемоги над Зе і Ме

Шлях перемоги над Зе і Ме

Загрузка...

Шокуючі події захоплення американського Конгресу викликали радість у проросійських та антидемократичних колах України. «Ось вам Майдан!»- кажуть вони. «Крах американської демократії» – додають інші.

Неправда! Майдан HIKOЛИ не захоплював ні АП, ні КМ, ні ВР. Ми всіляко оберігали парламент як єдину площадку прийняття легітимних політичних рішень. 1 навпаки – саме проросійські сили в Криму, Донецьку і Луганську відразу захоплювали держадміністрації, приміщення увс та усбу.

Так що, панове, якщо проводити паралелі – то вчора У Вашингтоні була спроба реалізувати Антимайдан з його Гобліном, Топазом, Моторолою і подібними персонажами.

Тотальна, необгрунтована реаліями, націлена на не дуже грамотний електорат, пропаганда через твіттер, рос3МІ, чи відосики призводить до спроб антидемократичного путчу. Так було в Криму і на Донбаci. Так спробували радикальні трампісти вчора у Вашингтоні. Але американська демократія виявилася сильною.

Обидві партії -і демократи на чолі з обраним Президентом Байденом, і республіканці на чолі з віце- Президентом Пенсом та главою республіканців у Сенаті Макконелом- змогли спільно зупинити кризу. Національні інтереси виявилися важливішіми за партійну різницю.

Це – добрий приклад для всього демократичного світу, який стикається з усе наростаючим тиском популістів і тоталітаристів. Особливо- для України. Демократам, патріотам та державникам час збирати каміння і будувати потужне об’єднання. Для перемоги над Зе і Ме.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO