Неприпустимий випадок трапився сьогодні в Луцькій мiській поліклініці #31.

Неприпустимий випадок трапився сьогодні в Луцькій мiській поліклініці #31.

Загрузка...

Неприпустимий випадок трапився сьогодні в Луцькій мiській поліклініці #31.

Моя мама пенсіонер травмувала голову, після того як втратила свідомість, і потребувала перев’язки. Звернувшись в реєстратуру їй видали талон до хірурга. Підійшовши до кабінету і не побачивши черги, вона зайшла, але через декілька хвилин вийшла назад на коридор разом з хірургом, який вже на там нам пояснив що талон у неі на завтра, ідіть або перепишіть ся, або у нас є платні послуги якщо хочете без черги…

Талонів на сьогодні звичайно не було, хоча жодного пацієнта в черзі до хірурга протягом години поки вмовляли хірурга Дмитрука Iгоря Васильовича не було. На всі прохання зробити перев’язку він не реагував. Тільки після сандалу з погрозами звернутися зі скаргою на них на місцевий телеканал, вже інший лікар все-таки зробив перев’язку.

Ось так працює наша медична система і лікарі, які отримують зарплати з бюджету, з наших податків і в першу чергу давали клятву Гіппократа, але бажання додаткового заробітку , створенням штучних черг, сліпить очі.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO