У нас є дві України.

У нас є дві України.

Загрузка...

Друга проломує “Беркутам” голови, перша в той час кричить – “не провокуйте”, світить ліхтариками і кормить “Беркут” бутербродами.

Той самий “Беркут”, який ще тиждень тому проломлював цим лижичкам голови.
У нас є дві України.
Коли цвіт нації гине на фронті, перша Україна голосує за Порошенка і в котлах гине у 10 разів більше ніж було, до того.
У нас є дві України.
Перша їсть ковбасу, танцює під Поплавського”Який є її праобразом”, любить сало і вареники і вважає хатинку з тином, горілку, сало, п’яного діда Панаса національним достоянням, І взагалі комплекс неповноцінності національною ідеєю. Або ж взагалі не має, жодних ідей, Живе за принципом “Жрать\Срать\Ржать”.
Друга щедро пролила кров за націю та державу.
Національна Ідея другої – створення сильної, незалежної держави, яка могла б сама стати геополітичним центром у регіоні, та навіть розбудити “Стару Європу” від коми толерантності, лібералізму, рівності, мультикультуралізму.
У нас є дві України.
Перша образом, якої є Поплавський, складається з жлобів та овочів. І друга. Образом, якої є Гонта, Залізняк, Шухевич, складається з еліти нації. Мені не шкода, якщо перша Україна загине, вдавиться ковбасою чи рошенками, потрапить під каток історії і увійде в ту саму історію, як “маленьке непорозуміння”.
Мені важливо, щоб друга Україна постала і повела за собою “стару Європу до нових звершень”. Кров, я проливав за націю і другу Україну, а не за жлобів, які молитви правлять за Порошенка.
Олексій Олексійович

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!