Ігор Ткачук: У Вінниці сім’ї загиблих учасників АТО та воїни-aфгaнці не платитимуть...

Ігор Ткачук: У Вінниці сім’ї загиблих учасників АТО та воїни-aфгaнці не платитимуть за комунальні послуги.

Загрузка...

Останнім часом Україною шириться ініціатива зі звільнення членів сімей учасників АТО від оплати за отримані житлово-комунальні послуги. Не залишилась осторонь і місцева влада Вінниці та підтримала проект рішення, який передбачає 100% пільги за житлово-комунальні послуги для воїнів-афганців, сімей загиблих в АТО та Героїв України.

Депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук зазначив, що сьогодні на збереження цілісної держави люди не шкодують ні коштів, ні часу, ні життя.

– Старенькі люди з мінімальною пенсією віддають останні копійки для потреб військових, молодь проводить благодійні акції із збору коштів, діти малюють листівки солдатам – це все направлено на підтримку наших захисників в зоні АТО, – говорить депутат. – У цей напружений час нам не варто забувати і про сім’ї наших солдатів, які також потребують підтримки. Саме тому депутати Вінницької міської ради проголосували за зміни до Програми «Основні напрямки соціальної політики у м. Вінниці на 2015-2020 роки» та запровадили додаткові до встановлених законодавством пільги в оплаті за житлово-комунальні послуги сім’ям загиблих учасників бойових дій в Афганістані, сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО та сім’ям загиблих Героїв України. Сподіваюсь, що ця допомога буде на часі для вінницьких родин, батьки, сини та брати яких воюють на сході.

Також,  за словами Ігоря Ткачука, сім’ям загиблих в АТО будуть виділені земельні ділянки. Крім того, витрати на оформлення документів, а саме 3-4 тисячі візьме на себе Вінницька міська рада.

 

 

– See more at: http://ilikenews.com/article/igor-tkachuk-u-vinnyci-simyi-zagyblyh-uchasnykiv-ato-ta-voyiny-afganci-ne-platytymut-za#sthash.qgBKi8sl.dpuf