Українку номіновано на премію «Еммі» за сюжет про Майдан….УКРАЇНЦІ – підтримайте поширенням!

Українку номіновано на премію «Еммі» за сюжет про Майдан….УКРАЇНЦІ – підтримайте поширенням!

Загрузка...

Стали відомі номінанти на престижну премію «ЕЕММИ, Майданммі», яку вручатимуть вже 67-й раз. Ця нагорода вважається телевізійним аналогом «Оскара». На телепремію претендує і український продюсер Вікторія Бутенко. Вона відзначена як один з авторів сюжету «Україна: Стрілянина на Майдані Незалежності», що вийшов на каналі CNN. 11-хвилинний репортаж розповідає про найтрагічніший день під час протистояння у центрі Києва — розстріл Небесної сотні, повідомляє ukranews.

Сюжет відзначений в категорії «Краще висвітлення новин, довга форма». На престижну щорічну нагороду в сфері новин та документалістики номіновано матеріали каналів NBC і PBS про події в Україні. Церемонія нагородження відбудеться 28 вересня нинішнього року в Нью-Йорку. В урочистій обстановці буде вручено 463 статуетки.

Український продюсер Вікторія Бутенко потрапила в шорт-список престижної телевізійної премії США разом з учасниками творчої групи проекту «Україна: Cтрільба на Майдані Незалежності» — співпродюсерами Ендрю Кері та Деміеном Уордом.

Вікторія Бутенко — відомий міжнародний продюсер, співпрацювала з багатьма провідними мас-медіа світу, в числі яких Los Аngeles Times, BBC, Al Jazeera International, The Wall Street Journal.

В Україні Вікторія відома як продюсер журналіста і фотокореспондента американського видання Los Аngeles Times Сергія Лойка, який побував у Донецькому аеропорту та підготував матеріал про «кіборга».

До речі, наприкінці серпня відразу кількома мовами вийде роман Лойка «Аеропорт», присвячений українським захисникам.

Автор: Диана Крамарчук
Джерело: http://weloveua.com/ua/ukrainka-nominirovana-na-premiyu-emmi-za-syuzhet-o-majdane/

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts

Внимание патриотам и тем кто хочет поддержать Украину! Поддержи украинский проект лайк на страницу. Слава Украине! https://www.facebook.com/webcalltoday

https://www.facebook.com/politinfo.com.ua

WE LOVE UA https://www.facebook.com/weloveua?fref=ts